Ordinarie öppettider
Torphagebacken 1
Mån-fre 09:00-18:00

Telefon
Mån-fre 07:00-09:00
0302-162 63 

Jour dygnet runt
0702-06 99 08

Vaccination drop-in
Onsdagar 17:00-18:30

Vård för hela livet

Livet är fullt av överraskningar. Ibland händer det oväntade och då finns vi alltid här – med kompetens och utrustning för att hantera det mesta. Tveka aldrig att kontakta oss när du är orolig eller osäker – vi finns till hands, i stort och smått.

Akutjour

0702-069908

Vid akuta tillstånd kontaktar du oss på vår jourtelefon. 

Vi hjälper till exempel till vid magomvridning, livmoderinflammation och kejsarsnitt. 

Behöver du djurambulans kan du kontakta svenskadjurambulansen.se

Akutvård

Vid akuta tillstånd kontaktar du oss på jourtelefonen. 0702-06 99 08. Vi hjälper till exempel till vid magomvridning, livmoderinflammation och kejsarsnitt.​

Läs mer »

För uppfödare

Vi bistår med besktning, ID-märkning och vaccination i enlighet med SKK:s och SVERAK:s regelverk vid åtta veckors ålder på valp, och åtta och tolv veckors ålder på kattunge.

Läs mer »

Förlossning

Vi erbjuder heltäckande förlossningsvård dygnet-runt ifall ert djur plötsligt skulle behöva vård. Förlossning kan kräva monetorering, värkstimulerande, kejsarsnitt med mera.

Läs mer »

Inför resan

Att resa utomlands med djur kräver ofta tid, framförhållning och god planering. Här finner ni information om vad man behöver tänka på vid resa till de vanligaste länderna i Europa. Självklart bistår vi med pass, vaccination, ID-märkning och parasitbehandling.

Läs mer »

Kastrering

Vi erbjuder kastrationer på hund, katt och kanin. Kastration utförs på både handjur och hondjur. Om ni har frågor angående kastrationer är ni välkomna att kontakta oss på vår telefontid för rådgivning.

Läs mer »

Kirurgi

Vi utför många olika typer av kirurgiska ingrepp, till exempel bukingrepp, thoraxkirurgi och borttagning av tumör.

Läs mer »

Stationärvård

Ert djur är tryggt hos oss oavsett om det skall vara inne över ett par timmar eller om det behöver stanna över en längre tid.

Läs mer »

Vaccinering

Vi utför grund- och påfyllningsvaccinationer av hundar och katter. Vi vaccinerar även ditt djur inför resa. Boka tid eller kom på drop-in på onsdagar.

Läs mer »

Omvårnad

Vi hjälper dig även med enkel omvårdnad.

Kloklippning

Regelbunden kloklippning är fundamentalt för din hunds välbefinnande. Det kan dock vara svårt och ibland behövas sedering. Hör av dig så hjälper vi dig.

Tovborttagning

Är din katt tovig är det viktigt att pälsen kammas eller klipps. Detta görs med sedering. Det är vanligt att långhåriga katter regelbundet behöver denna hjälp.

Foder

Det är viktigt att ge din hund och katt rätt foder för att den ska hålla sig frisk. Vi erbjuder både rådgivning och försäljning av foder.

Djursjukhusets resurser

Vi utför de flesta typer av behandlingar, allt från förebyggande vård till kirugi. Vår kunniga personal kombinerar högteknologiska instrument med kunskap och beprövade arbetssätt.

Prislista

Vaccin

Id-märkning och pass

Avlivning

Kastration Katt

Kastration Hund

Kastration kanin

Valp- och kattungepaket

Övrigt

Alla priser är inklusive moms. Storlekspriserna för hund beräknas utifrån hundens vikt. Liten hund under 10 kg, mellan 10-20 kg, stor 20-40 kg, och mycket stor över 40 kg.