Ordinarie öppettider
Torphagebacken 1
Mån-fre 09:00-18:00

Telefon
Mån-fre 07:00-09:00
0302-162 63 

Jour dygnet runt
0702-06 99 08

Vaccination drop-in
Onsdagar 17:00-18:30

Vi har putsat lite på vår fasad

Lerums Djurklinik blir Lerums Djursjukhus

Att det är insidan som räknas har alltid varit självklart för oss. Därför har investeringar i kompetens och utrustning kommit i första rummet. Vi har satsat på högupplöst röntgenteknik och eget laboratorium, topputrustat vår operationssal, byggt lugna och tempererade stall för övernattande patienter. Allt för att vi ska kunna erbjuda vård och behandling i den absoluta framkanten.

På utsidan har man dock sett få spår av detta. Den anonyma tegelfasaden och vårt lite blygsamma namn har helt enkelt inte gått i takt med vår utveckling. 

Därför bestämde vi oss för att putsa på fasaden och ge oss själva ett mer rättvisande namn.

Med bytet från Lerums Djurklinik till  Lerums Djursjukhus blir vi tydligare på utsidan. Insidan är fortfarande den samma.

Lerums Djursjukhus är ett fristående djursjukhus med bred kapacitet, hög tillgänglighet, jourverksamhet och internationell kompetens. Vi har ett noggrant, metodiskt och effektivt arbetssätt med tillgång till avancerad utrustning för att klara allt från enklare behandlingar till svårare ingrepp. Hos oss arbetar engagerade och lösningsorienterade veterinärer och djursjukvårdare för att göra ditt besök så smidigt som möjligt. Här blir du och ditt djur alltid bemötta med respekt, lyhördhet och omsorg.